Äitienpäiväcruisailulle

 


2 päivää sitten menetin ulkoiluneitsyyden tältä kesältä.


Perhe kommentoi, ettei tarvii niin tarkkoja ohjeita. Ei vai? Teemana oli kevään eka potilassiirto pihalle. Sanoin isännälle, että vie ulos tuo kassi nojatuolissa. Kun sähkäröin pihalle ramppia pitkin, ei auttanut kun alkaa huutaa, että ei riitä pelkkä kassi lumipalloheisin varjossa. Tarvii tuolinkin. Sähkärissä ei oo siis hyvä istuu. Laita laps asialle.


Olin pukeutunut talvitakkiin ja makuupussiin. Lounatuuli ei ollut lämmin, mutta pari tuntia tarkeni. Sen verran näet uppoo 160-kiloinen sähkäri nurmikkoon, etten hirviä jäädä ulos, kun ei muita kotona.


Ai kauhee, miltä näyttää puutarha ja on paljon työtä kasveissa tähän aikaan vuodesta. Onneks ei joudu ite tekemään : )


No onneks avustaja on puutarhuri ja sanoi, että eka kesänä pihamme on hänelle kuin karkkikauppa, josta putkahtelee vaikka mitä. Ja kokemuksesta tiedän, että kun kaikki puhkee lehteen, puutarha näyttää siistiltä.


Tänään on äitienpäivä ja äiti saa kyytiä. Ja Kotipizzaa. Kunhan eka kiipee Mount Everestille. Paku on hyvä silleen, että siihen mahtuu. Manuaalipyörätuoli otetaan aina varalle mukaan. Mutta on pakuun tietty raskas nousta. Vanhoilla sohvatyynyillä rakennetaan veren pakkautumisen takia jaloille vaakataso eteeni ja molemmille kyljille tulee myös tyynyt tueksi.


Vauhtia kertyi hiukka liikaa tässä esittelyversiossa, ei tuu tuollaista töyssyy normaalisti.


Uusi aurinkoinen mangokassi ja uudet vesirajapitkät kirsikat säärystimet pääsivät nekin ensiajelulle. Säärystimet on siitäkin kivat, kun rasituksen jälkeen paleltaa ja jalat erityisesti on jääkalikat, ne pysyy takuulämpimänä Seitsemässä Veljeksessä.


Ja kun ME on seurausten sairaus, 3 tuntia videoinnin jälkeen en saanut sängyssä itse takkia pois päältä.


Veikkaan, että 2 kertaa viikossa pystyy ulos tuleen tänä kesänä. 2 päivää menee ulkoilurasituksesta toipumiseen.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Stigmaa kantavan kohtaaminen

RAATOTAUTI ELI MITEN ME/CFS ALKOI

ME pariterapiassa osa 1