42 Väriterapiaa

Aurinkoinen Mango-laukku saapui juuri postitse. Oon niin lovestunu. Onneksi on verkkokauppa, kun olet vuodepotilaana. Vaikka mitä iloa sitten on säväyttävästä laukusta, kun niin harvoin pääsee kodin ulkopuolelle, lähinnä lääkäriin? Tai voihan se energisoida lääkäriäkin. 


Netti ja Facebook, voitte jo lopettaa kassimainosten vyöryttämisen, yksi kyllä riittää. 


Kassi on isompi kuin oletin mittailematta ja siihen mahtuu myös PELTOR-kuulosuojaimet, jotka tarvitsen aina mukaan kovien äänien varalle. 


Väri on niin energisoiva, että ne mun mitokondriot varmaan pyöräyttää käyntiin. Eilen näet tuli tieto 8 miljoonan dollarin tutkimusrahoituksesta ME-sairauteen juuri mitokondriotoiminnan tutkimiseen. Näyttää siltä, että lihakset kiljuu hapenpuutetta mussa eikä mitokondriot onnistu happee käyttää elimistön tarpeisiin. Kuulostaa loogiselta, kun makaa aloillaan eikä pysty edes kännykkää kannattelemaan rinnan päällä, että energiaa ei vaan pysty keho tuottamaan. Jokohan lähestymme ME-sairauden mysteerion ydintä? 


Mä oon tähän makuuhuoneeseeni valinnu lempivärejä ja nää niin energisoi, että ehkä niiden voimasta sit hapenpuutteesta huolimatta lähden tästä kävelemään?  



Tuossapa linkki tutkimukseen

https://www.healthrising.org/blog/2022/04/23/mitochondrial-chronic-fatigue-syndrome/?fbclid=IwAR14WNRgeMsr7uP7GdOkM9S5FOw4MZYIVk-1NgqmpPiAhCI4EkHCwQgNSCU





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

68 Oonan tarina: Lapsi ja nuori aikuinen ME-potilaana

79 ME-paussi

80 ME muuttaa koko elämän